Thousand Lakes Braceletsin synty

Thousand Lakes Braceletsin tarina on yhtä rakas kuin luontoäiti, jota vaalimme jokaisessa tuotteessamme.
Hei, nimeni on Peter ja luontoa rakastava artesaani sekä Thousand Lakes Braceletsin perustaja. 

Kuinka kaikki alkoi?

Olen aina tykännyt antaa käsintehtyjä ja persoonallisia lahjoja läheisilleni. Mielestäni ihanteellinen lahja on jotain ainutlaatuista, joka kuvastaa suhdettani kyseiseen henkilöön.

Vuonna 2018 valmistin yllätyslahjana persoonallisen nahkarannekorun teräsankkurilla, jossa oli pieni mutta merkityksellinen kaiverrus. Mietitkö, mikä kaiverrus oli? No, se näytti tarkat koordinaatit festivaalista, jossa tapasimme ensimmäisen kerran pari vuotta sitten.

En odottanut, että hän liikkuttuisi kyyneliin, mutta niin kävi. Koru on edelleen hänellä käytössä joka päivä.

No, hän postasi korusta kuvan ja aina tilaisuuden tullen esitteli sitä ystävilleen. Hetken päästä ystäviltä ja heidän ystäviltään alkoi tulla kyselyjä mahdollisuuksista kaivertaa tiettyjä päivämääriä, nimiä ja symboleita. Rannekorua haluttiin antaa lahjaksi ja monet kysyivät myös eri värejä. Pian aloin tehdä yhteensopivia parirannekoruja. Tein myös yhden poikkeuksellisen ankkurirannekorun ystävämme pojalle, jonka haaveammatti oli merikapteeni.

Suunnittelusta, näpertelystä ja kaivertamisesta tuli hetkessä hauskaa ja luovaa rutiinia. Ajatus ainutlaatuisten rannekorujeni tarjoamisesta maailmalle syntyi melkolailla itsestään. Nykyään, kun olen valmistanut ja myynyt tuhansia uniikkeja ankkurirannekoruja, on aika tuoda kokoelmaan jotain uutta. Teräksisten ankkureiden kaveriksi astuu nyt sarja korkealaatuisesta suomalaisesta puusta valmistettuja koruja.

Näin alkoi tarina Thousand Lakes Braceletsista. Eikä tarinalla ole loppua, kiitos sinulle! Rannekorujemme avulla olet löytänyt brändin, joka välittää paitsi luonnosta myös sinulle valmistamiemme tuotteiden laadusta ja ainutlaatuisuudesta.

Joten iso kiitos siis kaikille asiakkaillemme! Te olette pienten, mutta laatuun keskittyvien yritysten, kuten Thousand Lakes Braceletsin, liikkeellepaneva voima.